Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vollemaan bijeenkomst Zhineng Qigong

data: donderdag 15 augustus 2019
tijd: 20:00 -21:15 uur
locatie: Scharendijke, Kapelleweg 29a (www.fincavrij.nl)
prijs: vrijwillige donatie

Bij volle maan wordt er overal ter wereld Zhineng Qigong beoefend. Dit zorgt voor een krachtig Qiveld. De bijeenkomst vindt plaats in het prachtig gelegen en sfeervolle cursuscentrum Finca vrij (www.fincavrij.nl). Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten! Tijdens deze bijeenkomst gaan we Zhineng Qigong beoefenen en ons verbinden met alle Zhineng Qigong beoefenaars waar ook ter wereld. Iedereen is welkom! Zowel beginners als gevorderden. Graag van te voren aanmelden. Aanmelden kan via femke@osmanthus.nl of via 06-41184211.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*