Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Zhineng Qigong weekend vervolg (gevorderden & half gevorderden)

data: zaterdag 5 oktober & zondag 6 oktober 2019
tijd: 09.30 – 13.00 uur (zowel zaterdag als zondag)
locatie: Burgh-Haamstede, Hogezoom 27
prijs: € 95,- (inclusief lesmateriaal, koffie/thee & wat lekkers)

Tijdens dit weekend gaan we verder waar we het vorige weekend gebleven waren. Om mee te doen met dit weekend moet je dus de basis van Zhineng Qigong gehad hebben. Zaterdag besteden we uitgebreid aandacht aan de Lift Chi Up Pour Chi Down-oefening. U krijgt persoonlijk feedback en er vindt verdieping plaats. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Zondag komen er nieuwe oefeningen aan bod, zodat u eventueel met een nieuwe gong kan starten. Het doel van dit weekend is om nieuwe inspiratie op te doen, zodat u thuis weer verder kunt met het beoefenen van Zhineng Qigong. Aanmelden kan via femke@osmanthus.nl of via 06-41184211.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*