Osmanthus                         …brengt de glimlach terug op je gezicht!

Home       Shiatsu      Stoelmassage       Zhineng Qigong       Agenda        Nieuwsbrief

Osmanthus
…brengt de glimlach terug op je gezicht!

Home       Shiatsu     Stoelmassage       Zhineng Qigong       Agenda       Nieuwsbrief

Osmanthus
Praktijk voor Shiatsu, Stoelmassage
& Zhineng Qigong

Femke van den Heuvel
gediplomeerd shiatsu – therapeut

Hogezoom 27, 4328 EE,
Burgh-Haamstede
06 – 4118421

femke@osmanthus.nl
www.osmanthus.nl
Privacybeleid

k.v.k.nr. 50834533

Privacybeleid

Osmanthus, praktijk voor Shiatsu, Stoelmassage en Zhineng Qigong, gevestigd in Burgh-Haamstede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Uw privacy

Osmanthus verwerkt persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan mij heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres

Ik gebruik deze gegevens om contact met u op te nemen indien dit nodig is voor mijn dienstverlening, voor het afhandelen van de betaling en voor het verzenden van mijn nieuwsbrief. Ik stuur u alleen een nieuwsbrief als u daarvoor toestemming heeft gegeven. Heeft u zich via de website aangemeld voor de nieuwsbrief, dan geeft u Osmanthus toestemming om uw emailadres te gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden via femke@osmanthus.nl.

Komt u bij mij voor een shiatsu-massage, dan kan het zijn dat ik u vragen stel over uw gezondheid en dat ik daar een aantekening van maak. Deze aantekeningen zijn alleen voor mij inzichtelijk, worden veilig opgeslagen en niet gedigitaliseerd. Ze zijn bedoeld om u een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Deze aantekeningen worden bewaard zolang u gebruik maakt van mijn diensten tot een maximum van 2 jaar daarna.

Het waarborgen van uw privacy vind ik erg belangrijk. Ik ga dan ook zorgvuldig om met uw gegevens en zorg ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als ZZP-er heb ik als enige inzicht in uw gegevens. Ik verstrek geen gegevens aan derden. Verder neem ik passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmakingen en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u het idee heeft, dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via femke@osmanthus.nl.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Gegevens bewaren, inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft ook het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar femke@osmanthus.nl. Afmelding voor de nieuwsbrief van Osmanthus kan via femke@osmanthus.nl. Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang u gebruik maakt van mijn diensten tot een maximum van 7 jaar daarna. Dit is een plicht voor de belastingdienst. Aantekeningen over uw gezondheid worden tot maximaal 2 jaar na de laatste shiatsu-massage bewaard.

Cookies

Op mijn website maak ik gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van mijn website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar mijn server teruggestuurd worden. Ik gebruik cookies primair om ervoor te zorgen dat de website naar behoren functioneert.  Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op mijn website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten en dergelijken). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als dat u als bezoeker deze andere website bezoekt. Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account heeft en ingelogd bent op die website.

Webhosting- en emaildiensten

Osmanthus neemt webhosting- en emaildiensten af van SasiCool (https://www.sasi.cool). SasiCool heeft geen toegang tot de gegevens in de mailbox van Osmanthus. Doordat de site technisch door SasiCool beheerd wordt, kan informatie welke achtergelaten wordt op https://www.osmanthus.nl mogelijk ingezien worden, indien er (ondersteunings)werkzaamheden aan die specifieke module uitgevoerd moeten worden. Deze informatie kan niet gekopieerd of verplaatst worden. SasiCool heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies van en ongeoorloofd inzicht in de persoonsgegevens van de consument te voorkomen. Voor meer informatie zie https://www.sasi.cool/privacyverklaring/  

Wijziging van het privacybeleid

Het privacy beleid kan aangepast worden om het up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie worden opgenomen.

Contactgegevens

Wanneer u contact wilt opnemen met Osmanthus, praktijk voor Shiatsu, Stoelmassage en Zhineng Qigong, kunt u mij als volgt bereiken:

Femke van den Heuvel

Hogezoom 27

4328 EE Burgh-Haamstede

06-41184211

femke@osmanthus.nl

www.osmanthus.nl  

k.v.k.nr 50834533

Osmanthus
Praktijk voor Shiatsu, Stoelmassage
& Zhineng Qigong

Femke van den Heuvel
gediplomeerd shiatsu – therapeut

Hogezoom 27, 4328 EE, Burgh-Haamstede
06 – 41184211
femke@osmanthus.nl
www.osmanthus.nl
Privacybeleid

k.v.k.nr. 50834533